Βέρες Γάμου & Αρραβώνα

Βέρες γάμου & Βέρες αρραβώνα

Στο κοσμηματοπωλείο Τζομπανάκης θα βρείτε μεγάλη συλλογή σε χειροποίητες  με χρυσό και πολύτιμους λίθους βέρες γάμου ή αρραβώνα Maschio Femmina.

Η εταιρεία Maschio Femmina, εξειδικεύται στις βέρες γάμου. προσπαθεί να εξελίσσεται και να συμβαδίζει με τα σημεία των καιρών, διατηρώντας μια αξία σταθερή: την αφοσίωσή της στην άριστη τέχνη του κοσμήματος.

Η Maschio Femmina Χαρακτηρίζεται για την άριστη ποιότητα κατασκευής των κοσμημάτων, τον συνδιασμό κλασσικού και μοντέρνου στυλ καθώς και τις προσιτές τιμές.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι το πρώτο μέλημα της Maschio Femmina, γι αυτό και η επιλογή των συνεργατών είναι αυστηρή.

Στο κοσμηματοπωλείο μας αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή βερών με χρυσό και πολύτιμους λίθους αλλά κα την επισκευή τους

Να σημειώσουμε ότι οι βέρες κατασκευάζονται από χρυσό σε Κ9, Κ14, Κ18, σε οποιοδήποτε χρωματικό συνδυασμό Κίτρινο, Ροζ, Λευκό ή ακόμα διχρωμίας και τριχρωμία με την δυνατότητα προσθήκης πολύτιμων λίθων, ζιργκόν, μπριγιάν ή διαμάντια

Βέρες Γάμου & Αρραβώνα

Παρακάτω θα βρείτε ένα δείγμα από τις συλλογές της Maschio Femmina, Celebrity wedding rings & Platinum Special collection.

Celebrity wedding rings

Platinum Special collection

Slim Collection

SOTTILE